Dit ben ik 

Esther, een sociaalpedagoog, juf én coach in hart en nieren. Ik ben moeder van 2 heerlijke dochters, Tess (15) en Lynn (12) waar ik enorm van geniet. Ik houd er van om op zoektocht te gaan, uitdagingen te zien en ze met humor aan te pakken.

Mijn Passie en doel

Het delen van kennis en inspireren van Ouders, kinderen en professionals.
Als moeder van 2 kinderen, weet ik heel goed dat het leven niet op alle momenten schittert. Soms heb je een duwtje in de goede richting nodig. Mijn passie is om iedereen dat duwtje te geven wat er nodig is om weer je eigen kracht te voelen en daar op te kunnen vertrouwen en verder te gaan. De laagdrempeligheid van kindercoaching past helemaal bij mij. Niks is zo prettig als op weg geholpen worden wanneer het zelf even niet lukt. Samen Zelf Doen! Ik gun dit iedereen. Het mooie van kindercoaching is dat het vaak kortdurend is, geen lange sessies maar direct aan de slag met de handvatten die je gekregen hebt.
Ik houd er van om dingen samen aan te pakken, kennis te delen en op deze manier jouw veerkracht op te zoeken.

The story

Als puber wist ik al, ik wil later met ouders en kinderen werken. Ik heb altijd de behoefte gehad om kinderen en ouders te helpen. Mijn schoolcarrière was hard werken, zo heb ik op jonge leeftijd geleerd dat doorzetten je wat oplevert. Na mijn studie sociaal pedagoog durfde ik de sprong te wagen om de PABO te doen. En wat is dat een kers op de taart, ik geniet van mijn rol als leerkracht om ouders en kinderen te inspireren op de juiste manier zodat je kunt leren en een stap verder durft te zetten. Als leerkracht heb ik te maken met een grote diversiteit aan problematiek. Zo weet ik dat er vele manieren zijn om met gedrag en leerproblemen om te gaan. In mijn ogen verdient ieder kind het om bekeken te worden vanuit de overtuiging wat je WEL kunt in plaats van wat niet lukt. Dit geldt ook voor ouders, je doet alles uit liefde voor je kind!
Zo durf ik nu ook met heel mijn hart de volgende stap te maken. Mijn eigen kindercoachpraktijk. De plek waar ik ouders, kinderen en ook professionals hopelijk heel veel kan inspireren en leren . Ik vertrouw enorm op de kracht, het talent wat iedereen in zich heeft, en zoek deze graag samen met je op!

“wat met plezier wordt geleerd, wordt nooit meer vergeten”