Laatste nieuws:

 

De zomervakantie is voorbij, tijd om weer met veel plezier aan de slag te gaan! Wat staat er komende periode allemaal op de planning bij ons? 

  1. Bikkeltraining: We gaan starten met een bikkel in de dop training op 7 september 2019. (er is nog 1 plekje vrij, mail gerust voor vragen)

  2. Pedagogische coaching: Binnenkort ligt bij vele kinderdagverblijven en Bso’s de uitnodiging op de mat (en in de mailbox) om mee te doen met onze inspirerende bijeenkomst (bijscholing) voor Pedagogisch coachen en Pedagogische medewerkers. Want wat is er leuker dan weer nieuwe dingen leren met gelijkgestemden.

  3. Ik leer leren: Alle scholen zijn weer begonnen en dan ineens moeten pubers leren plannen en organiseren. Wat komt er toch veel op je af als je naar de brugklas gaat (ook voor de ouders 😉 ). Ik neem je bij de hand en kan samen de training ‘ik leer leren’ doorlopen met je. Voor meer info, zie het ‘aanbod’.
    Omdat ik blij wordt van nieuwe dingen leren, start ik in de maand september met Skur, een methode om alle leerlingen van het voortgezetonderwijs  te kunnen helpen met het plannen. Meer info volgt.

  4. Koele Bikkels Faalangstraining: Iedereen heeft zijn dosis zonnestralen weer binnen en wij gaan verder waar we gebleven waren met de kinderen die Koele Bikkels volgen. Er zijn geregeld kinderen die het niet prettig vinden om in een groep een training te volgen. Dat begrijpen we, daarom kun je gerust 1 op 1 een training volgen.  

Pedagogische Coaching

vanaf september 2019 bieden wij in samenwerking met BSO Bink, Pedagogische coaching aan voor Kinderdagverblijven en BSO’s in Groningen/Drenthe/Friesland. 

In 2 bijeenkomsten in oktober nodigen wij Pedagogisch medewerkers en/of pedagogische coaches uit om te voldoen aan hun bijscholing. We bieden een inspirerende inhoud waarin vooral met plezier wordt geleerd.

we zijn druk aan het werk om een leuk programma voor jullie te bedenken. Zodra we meer weten, kunt u de informatie vinden onder het kopje: “pedagogische coaching”